Mobil logo Drop In frisör salong Varberg Frisyrhörnan

Peruker & turbaner  för dig som drabbats av cancer eller annan sjukdom

Har du drabbats av håravfall genom medicinsk behandling kan du få bidrag genom Region Halland för att införskaffa peruk. Detta innebär att du har rätt till ersättning för en viss del av kostnaden. Den behandlande läkaren bedömer om behov finns och ansvarar för att skriva en remiss.

Vi på Frisyr Hörnan i Varberg är specialister och diplomerade samarbetspartners med Toupema Belgal som tillverkar CE-märkta peruker för cancersjuka patienter och andra med håravfall. 

Boka konsultation

Peruker
Vi är en fullservice salong för dig som drabbats av håravfall pga cancer,  är under medicinsk behandling eller ärftliga orsaker. Vi erbjuder ett brett sortiment av peruker, hårersättningar och hårprodukter. 

För oss är det viktigt att ge valmöjligheter eftersom att våra kunders håravfall samt önskemål om frisyr skiljer sig från person till person och är helt individuella.

Har vi inte produkten hemma, finns även möjligheten att ta hem eller specialbeställa – designad till just dig.

Har du remiss?
Boka ditt kostnadsfria besök på tfn 0340-133 78 


läs mer >

Håravfall Alopecia

Alopecia totalis innebär att man förlorar allt hår på huvudet.

Varje enskilt landsting har olika bidragsregler gällande peruk, hårersättning, ögonfransar, ögonbryn och/eller kosmetisk tatuering. Gemensamt för dem alla är dock följande: Patienten erhåller en rekvisition . Sedan är det upp dig som patient att själv välja salong.


Läs mer >

Turbaner & hårsjalar
Vi är stolta återförsäljare av Christine Headwear, ett Danskt varumärke som erbjuder ett brett sortiment av  designade huvudbonader  för dig som känna sig vacker utan att använda peruk.


Nyheter från Christine Headwear > 

Kom gärna in till oss och prova. Har vi inte produkten hemma, finns även möjligheten att ta hem den modell du önskar.

Inspirationsvideos >

Letar du peruk/turban i Varberg? Drabbats av cancer/alopecia i Halland? På FrisyrHörnan i Varberg kan du som cancersjuk med remiss i Region Halland gratis prova ut peruk